Hittepåjobb…

En av mina goda vänner kom med en ide till mig för ett tag sedan: ”Du som är klurig, skulle inte du kunna bygga en barnkälke i lite gammal stil”. ???????????????????????????????Efter några veckors funderande och skissande så har jag på lite ”spilltid” tagit fram två provexemplar i lite olika färgkombinationer. Om jag får säga det själv så är jag ganska nöjd med resultatet. Det som saknas innan kälkarna är helt klara är att smidda järnmedar ska monteras, men det hinner jag nog innan snön kommer. Om det visar sig finnas intresse så kanske det blir ännu en produkt för de små eller en rolig inredningsdetalj för de vuxna. Kälkarna är hantverksmässigt tillverkade, medarna är lamellimmade och alla delar är fogade med tappning, inga fula ”skruvlösningar”.  Är Du intresserad, tveka inte att höra av dig. Flera bilder på kälkarna hittar Du här.??????????????????????????????????????????????????????????????