Hösten närmar sig …

Det känns konstigt att redan i juni börja tänka på hösten men eftersom de lanserade kryssborden har blivit så efterfrågade och populära så är det hög tid att redan nu beställa Ditt bord inför höstens tillverkning. Önskemålen och beställningarna på bordens utformning har varit många vad det gäller färgval, storlek mm så därför finns en ny prislista tillgänglig där det är lätt att beräkna priset för det typ av bord Du är intresserad av. sammling Med andra ord, är Du intresserad av ett kryssbord för Din matplats, tänk på hösten redan nu. Flera nya varianter av kryssbord planeras, bl a bord med större tilläggsskivor som rymmer 14-18 personer. Runda kryssbord  kommer också att kunna beställas..

2

 

Samma sak gäller de populära gungdjuren. Nästan alla tillverkade djur är slutsålda inför sommaren. Passa därför på att beställa Din unika dop- eller födelsedagspresent inför hösten.